Welkom op WikiPekela.nl

Encyclopedie over de gemeente Pekela, nagelaten door Dick Kuil

Dick Kuil

Beheerder Dick Kuil van WikiPekela is donderdag 22 december 2011 plotseling op 63-jarige leeftijd overleden. Dick werkte dagelijks aan deze pagina en heeft Pekela een schat aan informatie achter gelaten. WikiPekela.nl zal zijn levenswerk online (be)houden, zodat iedereen het kan blijven raadplegen. Dick, rust zacht en bedankt voor dit prachtige document dat je ons dorp hebt nagelaten. Dit naslagwerk zal online worden gehouden door X2 Media.

dickkuil.jpg

Pekela Algemeen

WikiPekela.nl is een informatieve website en kan door iedereen worden gelezen. U hoeft zich niet aan te melden of in te loggen. Zij behelst een encyclopedie te zijn over de gemeente Pekela.

WikiPekela.nl is niet interactief maar gemodereerd teneinde ongewenst taalgebruik, zoals racistische, pornografische en beledigende opmerkingen/afbeeldingen etc. alsmede spam te voorkomen. Graag ontvangen wij aanvullingen en/of wijzigingen teneinde deze encyclopedie zo volledig mogelijk te maken. Deze worden, indien ze aan de voorwaarden voldoen, in principe ongewijzigd, geplaatst. Slechts de (opmaak)mogelijkheden van het programma beperken het plaatsen daarvan. Commerciƫle berichten zijn niet toegestaan. Over het wel of niet opnemen van uw bijdragen wordt niet gediscussieerd.

Bezoek voor de gemeentelijke site over Pekela www.pekela.nl

Hoofdstukken

Over deze pagina

wikipekela.jpg WikiPekela.nl is een vrij te raadplegen encyclopedie over de gemeente Pekela. Het initiatief is afkomstig van journalist Ronald Niemeijer uit Wildervank, werkzaam bij RTV Noord. WikiPekela.nl werd door hem op 31 januari 2008 gelanceerd. Al snel kreeg Niemeijer hulp van amateur-genealoog en historicus Dick Kuil uit Ten Boer. De geboren en getogen Pekelder vulde WikiPekela.nl in rap tempo met duizenden (historische) wetenswaardigheden. Door tijdgebrek heeft Niemeijer op 9 augustus 2008 WikiPekela.nl overgedragen aan Kuil. Sinds donderdag 22 december 2011 wordt de site niet meer bijgewerkt. Dick Kuil overleed toen op 63-jarige leeftijd.

Deze pagina is (C) 2004 - 2022 X2 Media. Niets van deze pagina mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.


Eigen Gereedschappen